Хотел Маврово (Фершпед)

 

 

Редовен ценовник - Зимска сезона 2018 / 2019

Вид на сместување

 

Цена на ноќ

 

3+ ноќевања

 

6+ ноќевања

 

Двокреветна соба

 

2100 ден.

 

1800 ден.

 

1600 ден.

 

Апартман за 3 лица

 

2000 ден.

 

1700 ден.

 

1500 ден.

 

Апартман за 4 лица

 

1700 ден.

 

1500 ден.

 

1300 ден.

 

Дополнително лице

 

1400 ден.

 

1200 ден.

 

1000 ден.

 

За ноќевање со појадок, -300 ден.од цената

 

Еднокреветна соба со +40% доплата

 

Цените се дадени по лице на ноќ, на база полу пансион

Напомени:

  • Цените се дадени по лице на ноќ, со вклучена туристичка такса;
  • Деца до 1.99 години се сместуваат бесплатно;
  • Деца од 2 до 6.99 години плаќаат 50% од цената;

Новогодишен аранжман 2018/19

Цени:

  • 5400 денари по лице за 2 полу пансиона, во соба. Минимум 2 лица;
  • 6600 денари по лице за 3 полу пансиона, во соба. Минимум 2 лица;
  • 4600 денари по лице за 2 полу пансиона, во апартман. Минимум 4 лица;
  • 5700 денари по лице за 3 полу пансиона, во апартман. Минимум 4 лица;

Напомена:

На 31.12.2018 организирана е Новогодишна забава со жива музика и свечено мени.


Официјален застапник


Официјален застапник