Будимпешта - Велигден

БУДИМПЕШТА - СЕНТ АНДРЕА - ВИЕНА

Повеќе...

Виена

Tермин: 26 Април

 

Повеќе...

Верона-Lido di Jesolo-Бурано-Мурано-Венеција (ПОАЃАЊЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА)

За романтичарите Венеција е остварување на сонот. Позната како и “Огледало на душата“, “Кралица на Јадранот“, “Градот на вода“, “Градот на мостовите и каналите“... Венеција е една од најпосакуваните туристички дестинации.

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник