ФИРЕНЦА - CINQUE TERRE

ПИЗА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ-СИЕНА-САН ЏИМИЊАНО-ФИРЕНЦА

Повеќе...

КРФ

Велигден на КРФ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 5.900 денари

Празник за паметење и зближување кон Бога
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе...

АТИНА 2НП

Атина - главен град и најголем во Грција колевка на модерната цивилизација. Модерна Атина е космополитски град додека старогрчка Атина била моќна град-држава и познат филозофски центар - родно место на Сократ, Перикле, Софокле, значајни филозофи. Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години. Градот го добил името по божицата заштитничка Атина.

Повеќе...

Венеција - Велигден

ФИРЕНЦА - СИРМИОНЕ - ВЕРОНА

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник