Верона-Lido di Jesolo-Бурано-Мурано-Венеција (ПОАЃАЊЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА)

За романтичарите Венеција е остварување на сонот. Позната како и “Огледало на душата“, “Кралица на Јадранот“, “Градот на вода“, “Градот на мостовите и каналите“... Венеција е една од најпосакуваните туристички дестинации.

Виена

Tермин: 26 Април  

Хотел Маврово (Фершпед)

 

Будимпешта - Велигден

БУДИМПЕШТА - СЕНТ АНДРЕА - ВИЕНА

ИСТАНБУЛ со Принцески острови 3НП

Термин: 25 Април  

ВЕЛИГДЕН ВО КУЌАТА НА БОГОРОДИЦА

КУШАДАСИ-ПАМУК КАЛЕ-ЕФЕС-ИЗМИР (25.04.2019 – 29.04.2019)

Боровец - Зима 2018/2019

Хотел Феста Винтер Палас 5* - Боровец - Зима 2018/2019www.festahotels.com

Велигден на Санторини

Термин : 25 Април  

Азурен Брег 3ББ - Велигден

МИЛАНО-НИЦА-СЕНТ ТРОПЕЗ-КАН-ЕЗ-МОНАКО-МОНТЕ КАРЛО

Венеција - Велигден

ФИРЕНЦА - СИРМИОНЕ - ВЕРОНА

АТИНА 2НП

Атина - главен град и најголем во Грција колевка на модерната цивилизација. Модерна Атина е космополитски град додека старогрчка Атина била моќна град-држава и познат филозофски центар - родно место на Сократ, Перикле, Софокле, значајни филозофи....

КРФ

Велигден на КРФ ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 5.900 денари Празник за паметење и зближување кон БогаАвтобус 4 дена / 2 ноќи

ФИРЕНЦА - CINQUE TERRE

ПИЗА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ-СИЕНА-САН ЏИМИЊАНО-ФИРЕНЦА

Чартер Програми Турција - Лето 2019

Профил

Дори ТравелДПУТ Дори егзистира од 1992 година со основна дејност превоз на патници. Во 2004 година отвара своја деловница - туристичка агенција ДОРИ- денес со комплетна и квалитетна услуга цврсто стои на пазарот.


Туристичка агенција ДОРИ поседува лиценца "А" за вршење туристичка дејност, со број 207,одобрена од Министерството за економија на Република Македонија.


Би сакале посебно да го насочиме Вашето внимание кон трансфер услугите кои Ви ги нудиме. Располагаме со шест автобуси од кој три се високо туристички ( 50 седишта), 4 минубуси( 20 седишта), 1 минибус(23 седишта), 1 комбе( 8 седишта) и еден автомобил.Со ваквиот капацитет на возила секогаш Ви стоиме на располагање најбрзо и најсигурно да стигнете до Вашата посакувана дестинација.


Со помош на дирекниот пристап до AMADEUS системот,во можност сме да Ви обезбедиме најповолни авионски билети за сите континенти,од реномираните авионски компании: MAT, JAT, Malev, Turkish airlines, Croatia airlines, Austrian и многу други.
Ви нудиме и автобуски билети како за редовните така и за сезонските линии во текот на летниот и зимскиот период.


Од областа на туризмот,Ви стоиме на располагање за организарање на екскурзии во Македонија и надвор од неа, хотелско и приватно сместување, лиценцирани туристички водичи. Организираме посета на саеми, семинари, советувања и конгреси.

Исто така во соработка со осигурителните компании Триглав , Еуролинк, и Кроација издаваме полиси за патничко и здравствено осигурување.

ТА ДОРИ денес е официјален застапник за WESTERN UNION -светска организација за брз трансфер на пари.


Официјален застапник


Официјален застапник