CINQUE TERRE

Термин 05 Април

Повеќе...

КРФ

Велигден на КРФ

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 5.900 денари

Празник за паметење и зближување кон Бога
Автобус 4 дена / 2 ноќи

Повеќе...

1-ви МАЈ НА САНТОРИНИ

НАЈРОМАНТИЧНИОТ ОСТРОВ НА СВЕТОТ
(4 ноќевања, 7 дена)
РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  –  219 ЕУР/ 13.580,00 ДЕН.
ЗА УПЛАТА ДО 23.03.2018 –  199 ЕУР/12.340,00 ДЕН. 

Повеќе...

Санторини

Венеција

Термин: 05 Април

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник