Хотел СВЕТИ НИКОЛА 3* - Сандански НГ 2019

Хотел СВЕТИ НИКОЛА 3* – Сандански

НОВА ГОДИНА 2019

 

Пакети со новогодишна вечера во

 

ОСНОВЕН РЕСТОРАН СВЕТИ НИКОЛА

Вид на сместување 3 ноќевања 4 ноќевања 5 ноќевања
Двокреветна соба – СТАНДАРД 199€ 229€ 260€
Двокреветна соба – КЛАСИК 219€ 255€ 290€
Двокреветна соба – ЛУКС 240€ 281€ 322€

 

Пакети со новогодишна вечера во

 

ПИАНО БАР СВЕТИ НИКОЛА

Вид на сместување 3 ноќевања 4 ноќевања 5 ноќевања
Двокреветна соба – СТАНДАРД 173€ 204€ 234€
Двокреветна соба – КЛАСИК 194€ 229€ 265€
Двокреветна соба – ЛУКС 214€ 255€ 295€

 

Цените се по лице за пакет и вклучуваат :

  • 3,4 или 5 ноќевања со појадок
  • Новогодишна вечера во избраниот ресторан
  • Бесплатен салатен бар секоја вечер во основниот ресторан (со исклучок на 31.12.2018)
  • Бесплатно користење на затворениот базен со минерална вода, римска бања, сауна, фитнес
  • Интернет и  паркинг


Официјален застапник


Официјален застапник