РИМ

Рим Нова Година

1 ден – 28.12.2017 СКОПЈЕ – Монтекатини

Повеќе...

Нова Година на Салашите во Војводина

Патничка програма: Автобус / 3 дена / 2 ноќевања


Уживајте  во северна Војводина,на Бачките салаши од 18 век,на езерото Палиќ со добри домаќини и автентични тамбураши,дегустација на вина и многу забава.Посета на Будимпешта......

Повеќе...

Нова Година во Атина

Патничка програма: Автобус / 4 дена / 2 ноќевања

Атина - главен град и најголем во Грција колевка на модерната цивилизација. Модерна Атина е космополитски град додека старогрчка Атина била моќна град-држава и познат филозофски центар - родно место на Сократ, Перикле, Софокле, значајни филозофи. Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години. Градот го добил името по божицата заштитничка Атина.

Повеќе...

Нова година во Париз

Париз-градот на светлината, високата мода, француската револуција,историја и култура... Спомнувањето на неговото име никого не остава равнодушен. Оние кои биле во овој град носат незаборавни спомени и прекрасни мигови поминати покрај Сена, широките париски булевари, и најубавата авенија на светот-Елисејските полиња...

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник