Виена, Будимпешта и Прага

Патничка програма: Автобус / 6 дена / 3 ноќевања

Повеќе...

Нова година во Инстанбул

Патничка програма: Автобус / 5 дена / 3 ноќевања

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие-улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник