Милано Нова Година

1 ден – 29.12.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО

Состанок со групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај хотел „Александар Палас“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности.

Повеќе...

Прага Нова Година

1 ден 29.12.2017 СКОПЈЕ

Состанок со групата во 15:30ч. на паркингот пред хотел „Александар Палас“ и поаѓање за Прага во 16:00ч., преку Србија и Унгарија. Дневно и ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.

Повеќе...

Фиренца (Cinque Terre) - Нова Година

1 ден – 29.12.2017 – СКОПЈЕ – Монтекатини

Состанок на групата во 12:30 на паркингот кај Спортски центар Борис Трајковски. Во 13:00. Поаѓање за Фиренца, Италија.

Повеќе...

Венеција, Верона - Нова Година

1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ       

Состанок со групата во 15:30 ч. и поаѓање за Верона во 16:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“.

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник