АТИНА 2НП

Атина - главен град и најголем во Грција колевка на модерната цивилизација. Модерна Атина е космополитски град додека старогрчка Атина била моќна град-држава и познат филозофски центар - родно место на Сократ, Перикле, Софокле, значајни филозофи. Таа е еден од најстарите светски градови чија историја бележи преку 3400 години. Градот го добил името по божицата заштитничка Атина.

Повеќе...

БУДИМПЕШТА, ВИЕНА И СЕНТ АНДРЕА

БУДИМПЕШТА-СЕНТ АНДРЕА-ВИЕНА

Повеќе...

ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА 3НП

ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА 3НП

Повеќе...

Фиренца (Cinque Terre)

ПИЗА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ-СИЕНА-САН ЏИМИЊАНО-ФИРЕНЦА

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник