МИНХЕН – ДВОРЦИТЕ НА БАВАРИЈА

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах, многубројни ремек дела од модерната технологија и архитектура како што е и познатата Алианс – Арена. Светски центар на саеми, град на пивници и Октоберфест кои ги обврзуваат посетителите да ја почуствуваат типичната баварска атмосфера со свежо точено пиво и коленица.

Повеќе...

ВЕНЕЦИЈА

ВЕНЕЦИЈА 2НП - ТРСТ - ФИРЕНЦА - СИРМИОНЕ - ВЕРОНА

 

Термин: 07 Март

 

Повеќе...

РИМ

ПИЗА-РИМ-ФИРЕНЦА

Повеќе...

БАРСЕЛОНА 5 Дена / 4 ноќевања

  1. Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник