8-ми Март во Венеција, Верона и Фиренца

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:

07.март (четврток)  СКОПЈЕ - ВЕНЕЦИЈА 
Состанок на групата во Скопје на паркингот спроти хотелот "Holiday Inn" во14:30ч. Поаѓање за Венеција во 15:00ч. Излез од Македонија преку граничниот премин Табановце. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни одмори. 

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник