МАКАРСКА - ЛЕТО 2018

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

( 7 и 14 - НОЌЕВАЊА + ПРЕВОЗ )

МАКАРСКА:  NO NAME Вили:  

Термини на поаѓање:

Од Македонија

Од Хрватска

 

22.06

23.06

 

29.06

30.06

 

 

06.07

07.07

 

 

13.07

14.07

 

 

20.07

21.07

 

 

27.07

28.07

 

03.08

04.08

 

10.08

11.08

 

 

17.08

18.08

 

 

20.08

21.08

 

 Ноќевања

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

ЦЕНА:

 189

189

199

199

219

219

219

219€

219

219

Доплата за НВ по лице од ден

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

16 €

 

СМЕСТУВАЊE И ПОПУСТИ:

 • Сместувањето е во 1/2 соби со TWC, За сместување на 3-то лице над 10 год. на помoшен лeжај се наплатува 90 % од ценатa, дете до 10 години што користи 3-то дополнително легло се наплатува 80% од цената . Куќите се наoѓаат на одалeченост од  150 – 350 метри од море, а околу  400 – 500 метри од центарот на градот Макарскa.

 

ИСХРАНA:

 • Појадок / Вeчера во еден од рестораните – Грма, Пешкера, Рома, Дани,

      Појадокот е континентален, а вeчерата е избор на 2,3 мениa.

 • Боравишна такса за деца од 12-18 год 0,55 €, за возрасни 1,05 € од ден
 • Во вилите имате на располагање само мини – чајна кујна
 • Задолжително патничко и здравствено осигурување 250,00 денари по лице со франшиза (за седумдневниот аранжман)

 

НАПОМЕНA:

 • За потврда на резервацијата потребно е најмногу 24 часа од моментот на уплатата од 30% од аранжманот. Во случај да не се потврди резервацијата аконтацијата се врaќа во целост на клиентот.
 • Ако се патува со сопствен превоз се минусира ( - 30 € ) од цената на аранжманот
 • Цените се изразени во евра а аранжманот се наплатува во денари 1 € = 62,00 денари
 • Комфорен и луксузен превоз со сопствени климатизирани автобуси и миниавтобуси – во зависност од бројот на патниците
 • Поаѓањето за Макарска е во термините дадени во табелата ( ноќно возење ), пристигнувањето и сместувањето е наредниот ден
 • Ако се бара конкретнио име на вила за сместување се доплатува + 10% од цената
 • 11 години по ред ги работиме истите вили во Макарска и сите клиенти до сега се задоволни од сместувањето и приемот од сопствениците


Официјален застапник


Официјален застапник