Лисабон

Лисабон - еден од најстарите градови на светот, главен град на Португалија, град со стотици години историја, култура и уметност. Признат за глобален град поради неговата важност во финансиите, трговијата, забавата, уметноста, и туризмот, еден од најпосетуваните градови после Истанбул, Рим, Барселона инт. Град со посебен шарм на Медитеранската клима, кој треба да се посети. 

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник