Нова година во Париз

Париз-градот на светлината, високата мода, француската револуција,историја и култура... Спомнувањето на неговото име никого не остава равнодушен. Оние кои биле во овој град носат незаборавни спомени и прекрасни мигови поминати покрај Сена, широките париски булевари, и најубавата авенија на светот-Елисејските полиња...

Повеќе...

Нова година во Инстанбул

Патничка програма: Автобус / 5 дена / 3 ноќевања

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие-улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија

Повеќе...

Будимпешта Нова Година

1 ден 29.12.2017 – СКОПЈЕ – БУДИМПЕШТА 

Состанок со групата во 16:30ч. на паркингот пред спортски центар „Борис Трајковски“ и поаѓање за Будимпешта во 17.00 ч. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

Повеќе...

Виена, Будимпешта и Прага

Патничка програма: Автобус / 6 дена / 3 ноќевања

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник