МИЛАНО

1 ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – МИЛАНО

Состанок на групата во 12:30 часот и поаѓање за Милано во 13:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска иСловенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности.

Повеќе...

МИНХЕН – ДВОРЦИТЕ НА БАВАРИЈА

Минхен – Баварска “Метропола со душа”, еден од најубавите градови во Германија, културен и боемски центар, град со бројни историски споменици кои зборуваат за вековните Баварски владетели од династијата Вителсбах, многубројни ремек дела од модерната технологија и архитектура како што е и познатата Алианс – Арена. Светски центар на саеми, град на пивници и Октоберфест кои ги обврзуваат посетителите да ја почуствуваат типичната баварска атмосфера со свежо точено пиво и коленица.

Повеќе...

ВРЊАЧКА БАЊА – ЗЛАТИБОР - МОКРА ГОРА

По повод 23-ти Октомври

ВРЊАЧКА БАЊА – ЗЛАТИБОР - МОКРА ГОРА

Повеќе...

ВЕНЕЦИЈА (ВЕРОНА И ТРСТ)

1 ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – ТРСТ

Состанок со групата во 14:30 ч. и поаѓање за Венеција 15:00 часот на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“. Дневно и ноќно возење преку Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и други царински формалности.

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник