АТИНА

1 ден 07.10.2017 СКОПЈЕ – АТИНА

Состанок на групата на паркингот на салата Борис Трајковски во 18.00 часот. Поаѓање за Атина во 18.30 часот. Ноќно возење со попатни паузи за одмор и царински формалности.

Повеќе...

СТРАЗБУР – КОЛМАР

1 ден 06.10.2017 СКОПЈЕ – ХАЛШТАД – САЛЗБУРГ

Состанок со групата на паркингот кај спортски центар „Борис Трајковски“ во 13.30 ч. и поаѓање за Салзбург во 14:00 часот. Дневно и ноќно возење низ Србија, Хрватска и Словенија со попатни паузи за одмор и царински формалности.

Повеќе...

Санторини

1 Ден : 06.10. Петок, Скопје – Санторини
Состанок на групата на паркингот спроти хотел Холидеј Ин во 15:30ч.
Поаѓање на автобусот во 16:00ч, се патува преку граничен премин Богородица/Гевгелија со куси попатни паузи и царински формалности. Патувањето продолжува (ноќно возење) према Атина/ Пиреа.

Повеќе...

Санторини

ПРАГА

1 ден 06.10.2017 СКОПЈЕ –ПРАГА

Состанок со групата во 14:30ч. на паркингот пред спортски центар Борис Трајковски и поаѓање за Прага во 15.00ч., преку Србија и Унгарија. Дневно и ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.

Повеќе...


Официјален застапник


Официјален застапник