ГРЦИЈА - ЛЕТО 2017 ВИЛИ И ХОТЕЛИ !!!

 

Закинтос

Островот на желките, бисерот на Јонското море. Веќе 8 години е дел од нашата понуда. Препознатлив по плажата “Navagio”, од која навистина застанува здивот. До неа се доаѓа само преку море, со брод. Но, таа е само една од многуте прекрасни плажи на...

Лефкада - АГИОС НИКИТАС

АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да ја запознаат традиционалната Грција. Сместено е не ридче помеѓу маслинови и борови дрва  и прекрасен поглед кон тиркизната вода на Јонското море. Местото плени со прекрасната традиционална...

ЛЕФКАДА PARTY TRIP - 9 дена

АРАНЖМАН: 9 дена/ 7ноќи | Автобуски превоз | сместување: приватни вили Го нарекуваат островот на зајдисонцата. Популарен поради нескротената убавина на плажите и планинските предели. Легендата за името вели дека е добиено според најјужниот рид...

ЛЕФКАДА PARTY TRIP - 10 дена

АРАНЖМАН: 10 дена/9ноќи | Автобуски превоз | сместување: приватни вили Го нарекуваат островот на зајдисонцата. Популарен поради нескротената убавина на плажите и планинските предели. Легендата за името вели дека е добиено според најјужниот рид...

Лефкада лето 2017

Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри. Вкупната површина на островот изнесува 336 километри...


Официјален застапник


Официјален застапник